Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside... Hvis du har lyst skal du være velkommen til at skrive en hilsen til os, børnene og jeg. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Hvis du har været glad og tilfreds for dit barns ophold hos mig, så fortæl det hjertens gerne videre, skriv det hér og beskriv hvordan du oplevede tiden her hos mig :0) Jeg glæder mig til at læse din hilsen... Ellen

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ane-Kristine & Mads Klemmensen, d. 09-03-2017
Kære Ellen.
Her er en lille tekst, som du måske kan bruge i dit arbejdsliv for fremtiden:

Vi var så heldige at have vores datter, Sidsel, i dagpleje hos Ellen Fribert, fra hun var 1 år gammel i 2009 og frem til børnehavestart. Hun faldt hurtigt til sammen med de andre børn i et rummeligt hjem præget af Ellen og hendes store, søde familie. Ellen har meget erfaring både som mor og dagplejer, og hun sætter denne erfaring i spil på en omsorgsfuld og bevidst måde, fyldt af varme, overskud, humor og pragmatisk sans. Børnene gik på opdagelse med alle sanser - i naturen, maden, leg og læring indendøre med tekstiler, ler og maling. Samspillet og samværet mellem børnene og de voksne blev prioriteret højt - både hjemme og i de hyppige legegrupper med andre dagplejere. Ture i skoven, til stranden, i zoologisk have og til teater/skoleforestillinger var også på programmet - men fint afbalanceret under nøje hensyntagen til børnenes alder. Sidsel har også haft mange fine stunder i haven i sandkassen med eftermiddagssol, høns og kaniner, og Ellen har givet plads til mulighed for en lang, fredelig middagslur efter de mange indtryk og al den friske luft. Som forældre var vi ovenikøbet så heldige at få informative, velskrevne månedsbreve med hjem om livet i dagplejen, børnenes milepæle sammen og hver for sig, og om dagplejens aktuelle projekter, ofte bundet op på årets gang. Ellen har efter vores opfattelse formået at forene institutionslivets bevidste pædagogik og viden - med hjemlighed, sund sans og overskuelighed i et lille, trygt miljø. Vores datter trivedes og blomstrede under disse fine rammer og fik mod på den større verden i børnehaven og skolelivet efterfølgende! Vi kan kun give Ellen de allerbedste anbefalinger til fremtidige dagplejebørn og deres forældre.
Venlig hilsen Ane-Kristine og Mads Klemmensen
Skrevet af Gitte Sjøl Bay, d. 24-01-2017
Vi fik passet Mathias her hos Ellen. Vi var MEGET tilfredse, masser af kærlig omsorg, gode aktiviteter. Ellen laver en mappe med hele forløbet, hvor der er billeder og beskrivelse af hvad de har lavet. Den er rigtig god at have. Der er også meget udeaktivitet, hvilket vil især var mege glad for.
E-mail:
Skrevet af henriette borup, d. 21-01-2017
Da jeg flyttede til ejby med mine to tvillinge drenge, fik jeg den mest søde og omsorgsfulde dagplejer,der vil gøre alt for vores guldklumper,der var ikke noget jeg kunne sætte en finger på.Når vi kom om morgenen var der altid nybagt brød, frisk frugt ,der var mange aktiviteter børnene blev indraget i,der blev holdt fødselsdage for dem,Der er lavet personlige mapper til børnene,som vi har meget underholdning med at kigge i, og vi stadig har.Kunne ikke finde et andet sted hvor der er så meget omsorg og kærlighed som vores guldklumper har fået.
E-mail:
Skrevet af Ellen, d. 27-02-2013
Hej alle...
Tusind tak for jeres søde beskeder, dejligt at vide at i får set vores billeder og læst beretningerne om hvad vi har lavet ;0)
De bedste hilsener og på gensyn - Ellen
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Sisse, d. 22-02-2013
Hej Ellen :)
Tak for en hel fantastisk uge og for god pasning af Noah. Han har haft en dejlig uge, og vi har her til aften siddet og kigget alle billederne igennem, hvor er det dejligt at se ungerne hygge sig sådan.
Vi håber at vi kommer igen en dag.
Hilsen Sisse, Michael & Noah
E-mail:
Skrevet af Mia Justesen, d. 13-12-2012
Hej Ellen, det er godt nok en fin hjemmeside du har, du gør meget ud af det, og sikke nogle søde billeder....
E-mail:
Skrevet af Anja Soelberg, d. 30-01-2012
Hej Ellen
Det er nogle super biller af børne og min dejlige guldklump emilie :-)
1000 tak få nogle dejlige uger emilie hvar hos dig
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

28.11 | 18:31

Sikke dog et herligt billede🤩🌸

...
03.09 | 13:41

Hvor er det dog dejligt at se dem tosse rundt☺️ Der er plads til dem alle sammen i flokken🌸☺️

...
25.03 | 22:20

Flot og tydelig side og præsentation af dig og din iver og ildhu for de små

...
10.03 | 16:34

Til Morten der kontaktede mig i sidste uge!
Jeg ville gemme dit nummer, men fik i stedet slettet det. Sms det, så kan jeg ringe hvis jeg hører om andre børn.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE