Målet med mit arbejde...

Målsætning for det daglige arbejde

Målet med mit daglige arbejde er;
at børnene og jeg har en god dag, hver dag, fuld af omsorg, nærvær, glæde, oplevelser, udfordringer, læring og kammeratskab.
Det udlever vi ved at være denne lille gruppe af børn, hvor hvert enkelt barn bliver set hver dag. Jeg er til stede som fast base, trøster, hjælper, iagttager og igangsætter - tager udgangspunkt i det hver enkelt barn finder interessant og gør det med øje for barnets aktuelle udviklingstadie.
Fordi det er en utrolig vigtig faktor for det enkelte barns udvikling og en vigtig forudsætning for et vellykket videre forløb i børnehave samt skole, har jeg særlig fokus på at styrke det enkelte barns sociale kompetencer. At få fælles oplevelser og at blive mødt af en anerkendende voksen, medvirker blandt andet til træning af dette.

Mange glade hilsener
Ellen

Målsætning for hele pasningsforløbet...

Målet med et fuldt pasningsforløb hos mig er, at barnet løbende får tilpas med udfordringer og erfaringer, således at det munder ud i at barnet er så selvhjulpent som muligt når det skal videre i børnehave. 
Det er i sig selv en stor omvæltning i et lille menneskes liv, at starte i børnehave!
Der er så mange børn og voksne at tage stilling til, at lære at kende samt så mange regler og nye omgivelser - det kan godt være meget overvældende...
Når barnet selv magter noget, f.eks. at tage overtøj og sko af og på, håndtere kontakt til andre børn og voksne samt lytte og forstå små meddelelser, giver det selvværd og tryghed at det kan imødekomme børnehavens forventninger og ønsker til adfærd og evner. Det giver en roligere overgang til det egentlige institutionsliv, at alt ikke er nyt, men at nogle ting er forudsigelige og velkendte - og ikke mindst at barnet mestrer det!

Det lyder som en stor mundfuld - og ikke alle børn når det hele. Jeg vil dog arbejde målrettet med alle børnene i en god stemning - og så skal det nok lykkes! 

Jeg ser frem til at fuldføre forløbet med DIT barn...

Ellen 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.09 | 13:41

Hvor er det dog dejligt at se dem tosse rundt☺️ Der er plads til dem alle sammen i flokken🌸☺️

...
18.06 | 08:05

Fantastisk at i følger med :0)
Vi hygger os også helt fantastisk - det er nogle virkelig dejlige piger (og familier) jeg er så heldig at have ;0)

...
14.06 | 12:07

Det er så dejligt at se de fine billeder af hvordan i hygger og får oplevede en masse gode ting☺️🌸

...
25.03 | 22:20

Flot og tydelig side og præsentation af dig og din iver og ildhu for de små

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE